Udskiftning af vinduer & døre

Skal du have skiftet
døre og vinduer på Fyn?

Skal du have skiftet døre og vinduer i dit hjem? Eller blot et enkelt vindue eller dør? Så er Bøgh Tømrer & Snedker din lokale håndværker, som kan hjælpe med opgaven. Få det fikset helt gnidningsfrit og med en kvalitets garanti med en af vores medarbejdere.
Vi har mange års erfaring i branchen, og har prøvet kræfter med de forskellige typer vinduer og døre, så hvad end du ønsker klarer vi den, eksempelvis:

Udskiftning af døre og vinduer kan være en stor mundfuld! Hvilke døre eller vinduer passer til huset? Skal det være mahogni døre, døre med glas, newyorker vinduer, lydisolerende døre eller noget helt andet?

Fortvivl ej – Hos Bøgh Tømrer & Snedker værdsætter vi at guide og hjælpe vores kunder på rette vej. Vi er altid klar til at rådgive til den bedste løsning for dig og dit hjem!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad koster nye vinduer og døre?

  Prisen kan være svært at fastlægge, da der sjældent er en fast pris. Alt afhængig af projektets størrelse, og hvor mange døre og/eller vinduer, der er tale om, er prisen derefter.

  Måske er du også på udkig efter en mere unik vinduesløsning end blot vinduer efter mål.

  Hos Bøgh Tømrer & Snedker står vi klar til at hjælpe med din boligdrøm, og vi kører gerne lidt længere for at nå dig! Hvis du ønsker et mere præcist prisoverslag, er du velkommen til at ringe til os, så stiller vi de nødvendige spørgsmål og kommer gerne med en pris på dit projekt.

  Hvis du ønsker et mere præcist prisoverslag over, hvor meget dit nye tag kommer til at koste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi spørger naturligvis ind til det nødvendige, og kommer gerne ud for at tage et mere grundigt tjek, før vi giver en pris.

  Ønsker du en ny løsning til dine døre og vinduer?

  Udskiftning af vinduer på Fyn kan gøres nemt og uden bekymringer. Er du lidt træt af dine nuværende døre og vinduer? Går du med tankerne om, at det kunne være fedt med mere belysning, newyorker vinduer eller noget helt tredje? 

  Vi har også stor erfaring med montering af nyt tag, terrasse, renovering og nedrivning. 

  Hos Bøgh Tømrer & Snedker har vi, som sagt, prøvet det et par gang før, og vi glæder os over at give en skræddersyet løsning til dig og dit hjem. 

  Inden du ringer til os, kan du overveje:

  Byg garanti – Hos Bøgh Tømrer & Snedker er du i trygge hænder

  Vi udfører KUN kvalitetsarbejde, men for at vores kunder føler sig helt trygge, er vi selvfølgelig medlem af Byg Garanti. Det betyder, at hvis der mod al forventning skulle være nogle håndværksmæssige fejl eller mangler, så er du dækket godt ind – helt op til 150.000 DKK. 

  Vi ved at det ikke er noget, som bliver nødvendigt, men vores kunder er naturligvis en prioritet for os!

  Så hvad end du skal have udskiftet døre og vinduer i Otterup eller andre dele af Fyn, er vi din lokale tømrer til opgaven.

  Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!

  GALLERI

  Tidligere arbejde

  Se nogle eksempler på noget af det arbejde vi har udført.