Tømrer Tørresø

Vi forvandler træ til løsninger, skræddersyet til dine projekter og byggedrømme

Din lokale tømrer i Tørresø

Hos Bøgh Tømrer & Snedker arbejder og forvandler vi træ til løsninger, skræddersyet til dine projekter og byggedrømme.

Vi er beliggende i Otterup og udfører tømrerarbejde i hele Odense og omegn. Vi er hermed tæt på dig når du skal have hjælp til dine udfordringer og muligheder i boligprojekter.

Vi er et tømrer og snedker firma, hvor kvalitet og god service går hånd i hånd. Vores ansatte er alle grundigt udannede, så de er klar på enhver opgave de kan komme ud til. Du vil blive mødt af en ansat med de rigtige kompetencer, og med en bred ekspertise, når du tager imod et tilbud på tømrerarbejde hos os.

Bøgh Tømrer & Snedker tilbyder både tømrer- og snedker arbejde i Tørresø, blandt andet indenfor tag, gulve, terrasser, loft beklædning og meget mere. Derudover tilbyder vi også andre services, såsom affugtning, udskiftning af vinduer og meget andet. Du kan altid henvende dig til os med dine projekter, og så skræddersyr vi et tilbud til dig og dine ønsker.

Kvalitetsrigt tømmerarbejde

Vi stræber altid efter at levere det bedst mulige resultat. Dette sker på baggrund af vores brede viden og store erfaring indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Når vi udfører vores håndværk er det med grundige hænder og med sans for detaljen, så du kan være helt tilfreds med vores udarbejdet løsninger.

Når vores kvalitetsrige håndværk udføres for dig, garanterer vi dig, at vi ikke kører før alt er 100% i orden, jo mindre andet er aftalt.

Vi går meget op i vores arbejde og de mange tilfredse kunder. Grundet vores gode anmeldelser bliver vi ved med, at levere kvalitetsrigt håndværk med bæredygtige materialer, samt idylliske løsninger til din bolig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Snedkerarbejde til dit byggeprojekt i Tørresø

  Ud over vores ekspertise indenfor tømrerarbejde, tilbyder vi også snedkerarbejde. Snedkerarbejde er det mindre grove arbejde med træ, hvor vi for eksempel kan hjælpe dig med udskiftning, reparation og andet af vinduer, karme, døre, osv. Derudover kan vores snedkerarbejde komme til udtryk ved detaljer på vores ydelser eller ved unikke opgaver.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

  Du kan kontakte os med spørgsmål, informationer eller andet om dit næste projekt. Vi sidder klar til at modtage din henvendelse og give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til din opgave i Tørresø og omegn.

  Kontakt os allerede i dag gennem kontaktformularen eller vores kontakt oplysninger.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!