Tømrer Søndersø

Dit lokale tømrerfirma i Søndersø og omegn. Bedste materialer til de bedste løsninger

Tømrerarbejde nær dig

Bøgh Tømrer & Snedker er dit lokale tømrerfirma i Søndersø og omegn. Vi udfører næsten alle opgaver med træ på din ejendom, såsom tag, gulve, terrasse, loft og meget mere.

Hos os går vi meget op i kvalitet og udfører også kun kvalitetsrige løsninger som kan holde i mange år. Løsningerne er altid holdbare og skræddersyet til lige præcis dig og din ejendom, så du får det bedste for lige præcis dig.

Kontakt os med din opgave, hvis du mangler en tømrer i Søndersø Vi vender typisk tilbage til dig indenfor kun 24 timer.

Smukt tømrerarbejde til tiden

Når vi udfører tømrer- og snedkerarbejde er det altid med henblik på at du får smukt håndværk til tiden. Når du laver en aftale med os, bestræber vi os altid på at holde den, samt dukke op til tiden. Hermed ved du præcis hvor og hvornår vi ankommer på din ejendom.

Vores ansatte er alle uddannede og specialiseret indenfor deres fagområder. De nyder at levere fremragende resultater, hvor du som kunde altid er i fokus.

Bøgh Tømrer & Snedker har en erfaring indenfor materialer, og kan derfor udse og vælge de bedste materialer til din opgave. Derudover er det vigtigt for os at materialerne er bæredygtige, så vi med god samvittighed kan udføre vores håndværk. Dette er dog ikke ens betydning med at priserne er skyhøje. Derimod sættes vores priser efter din opgaves størrelse, omfang og lignende forudsætninger, og så levere vi oveni hatten kvalitetsrige løsninger med en tilhørende god service.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Idylliske tømrer og snedker løsninger

  Vi tilbyder dig idylliske løsninger i form af gode samarbejder og et netværk af håndværkere.

  Bøgh Tømrer & Snedker har et stærk netværk at dygtige og autoriseret fagmænd. Det hænder ofte at man ikke kun skal bruge en tømrer, men derimod også en maler, elektriker eller andet. Det betyder at vi kan tilbyde dig en udvidede løsningsforslag og en pris for hele entreprisen.

  Få en uforpligtende snak med en tømrermester

  Hos Bøgh Tømrer og Snedker sidder vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Vores kompetente og erfarne tømrermestre i Søndersø, kan rådgive og guide dig gennem vores værdier og services, samt hvad priserne vil være på lige præcis din opgave.

  Kontakt os på tlf. nr. 26 61 00 65 eller send en mail til boeghts@gmail.com, og så vender vi snarest muligt tilbage.

  Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden, og så kan vi tage en uforpligtende snak om din opgave.

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!