Tømrer Otterup

Dit lokale tømrerfirma i otterup og omegn. Lad os sammen realisere ønskerne om drømmeboligen!

Tømrerfirma i Otterup

Bøgh Tømrer & Snedker startede i tidernes morgen med en kæmpe passion og lyst til at drive en forretning, som kunne skabe en enorm glæde hos mennesker, ved at hjælpe kunderne på vej mod deres drømmehjem. 

Vores tømrere er grundigt uddannede, oplærte og har opbygget en kæmpe ekspertise gennem årene, som i den grad kan ses på det stykke tømrerarbejde som udføres. Vi holder os altid up-to-date med de nyeste materialer og teknikker, så vi kan levere de bedst mulige resultater for dig som kunde. 

Medlem af Byg Garanti

For at sikre vores kunder de bedst mulige rammer i forbindelse med byggeprojektet, har vi som en ekstra sikkerhed denne garantiordning. 

Det har vi for, at give vores kunder en større tryghed, da vi godt er klar over at et større byggeprojekt altid er bedst at komme igennem med ro i maven. 

Vi stræber naturligvis altid efter at skabe perfekte resultater, men uanset hvor dygtig eller hvor topprofessionel man er, så kan der stadig forekomme menneskelige fejl. Derfor ønsker vi ikke, at du skal bekymre dig unødvendigt.

Vores garantiordning betyder , at du som kunde er dækket helt op til 150.000 kr., hvis der uheldigvis skulle blive lavet en fejl. Din tryghed er uden tvivl vores 1. prioritet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du skal bruge en tømrer i Otterup eller omegn.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kontakt os hvis du skal bruge en tømrer i otterup

  Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål ifm. dit byggeprojekt i Otterup eller omegn, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26 61 00 65. Vi kan også kontaktes via Boeghts@gmail.com, eller ved at udfylde vores kontaktformular på siden.

  Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, og når vi har kigget på omfanget af tømreropgaven, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig, og lige så meget til at skabe dit drømmehjem i Otterup.

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!