Tømrer Odense

Dit lokale tømrerfirma i Odense. Vi levere idylliske løsninger i de bedste materialer!

Din lokale tømrer og snedker i Odense

Bøgh Tømrer og Snedker er din lokale tømrer og snedker i Odense og omegn. Vi udfører services indenfor blandt andet tag, gulve, terrasse, loft, vinduer og døre.

Vi kan vores håndværk til perfektion, grundet vores store erfaring og brede ekspertise. Hos os er kunden i fokus, så du kan være med hele vejen med ro i maven.

Vi sørger for at du får kvalitetshåndværk, med en tilhørende god service. Dette går vi meget op i, da vi hermed kan bibeholde vores kunder. Her kan vi skabe en god kontakt og dialog fremadrettet.

Derudover er der ingen uventede gebyrer når du hyrer os til dit projekt. Du kan, ved at henvende dig hos os med din opgave, få et uforpligtende tilbud. Det indeholder en pris som altid er gældende under hele forløbet, jo mindre andet er aftalt.

Henvend dig med din opgave i kontaktformularen eller gennem vores kontaktoplysninger.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrerarbejde med garanti

  I vores tømrer og snedker firma garanterer vi altid godt håndværk med bæredygtige materialer. Så får du resultater og løsninger som holder i mange år.

  Vi bestræber os altid på at levere det bedste for dig, så både du og vi kan være tilfredse og stolte af vores arbejde. Dog kan alle en sjælden gang lave fejl grundet misforståelser, uventede udfordringer eller andre benspænd.

  Selvom vi meget sjældent laver fejl, skal du stadig have helt ro i maven når vi udfører både små og store projekter på din ejendom. Derfor sikrer vi dig endnu mere ved at være medlem af Byg Garanti. Denne ordning sikrer dig for fejl op mod 150.000 kr., hvis uheldet skulle være ude.

  Dog ser vi helst gerne at du kontakter os så snart du kan, så vi hurtigst muligt selv kan komme ud. Så kan vi ændre vores fejl, selvfølgelig uden ekstra gebyrer.

  Kontakt din lokale tømrermester i Odense

  Vi tilbyder services indenfor tømrer og snedker, når du skal i gang med projekter på din bolig i Odense.

  Hvis du skal i gang med større projekter, tilbyder vi også at give dig et uforpligtende tilbud på en maler, elektriker eller andet. Dette gør vi så du får en entreprise ud, da man ofte ved større projekter skal bruge lidt af alles evner og ekspertise.

  Hvis du har spørgsmål, vil høre mere om os eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig.

  Du kan kontakte os gennem formularen på siden eller vores kontaktoplysninger. Vi vender ofte tilbage indenfor kun 24 timer med svar eller et uforpligtende tilbud. Tilbuddet bliver altid skræddersyet efter din opgaves type, størrelse og omfang.

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!