Tømrer Hasmark

Dit lokale tømrerfirma i Hasmark og omegn. Vi levere idylliske løsninger i de bedste materialer

Din lokale tømrer og snedker

Få hjælp til dit tømrerarbejde i Hasmark og omegn.

Vi er din lokale tømrer og snedker til dine projekter i Hasmark. Vi udfører blandt andet ydelser indenfor tag, gulve, terrasse, udskiftning af vinduer og døre, m.m. Vores tømrerarbejde bliver altid udført med kvalitet og effektivitet, så du ved hvad, hvornår og hvordan du får løst dine projekter. Med en tømrer Hasmark, får du løst dine projekter lokalt.

Ud over vores ovenstående services, udfører vi også unikke opgaver. Kontakt os allerede i dag med din opgave, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi udfører dit tømrerarbejde i Hasmark

  Bøgh Tømrer & Snedker er en professionel virksomhed, med uddannede tømrer og snedkere. Vores ansatte har en passion for deres arbejde og nyder at hjælpe dig med dit tømrerarbejde.

  Når vi udfører vores ydelser, er det med henblik på at levere et godt håndværk, hvor du som kunde stadig er i fokus. Vi ønsker nemlig altid at lytte til dine ønsker og forventninger, så vi kan opfylde dine drømme.

  Vi er som en ekstra sikkerhed for dig, medlem af Byg Garanti. Det er en garantiordning, som sikrer dig mod fejl og skader op til 150.000 kr. Det vil sige at du er sikret at du får lavet det du har betalt for og forventer. Selvom det er menneskeligt at fejle, skal det dog lige siges at vi meget sjældent laver fejl. Hvis det skulle ske at vi lavede en fejl eller får uventede udfordringer, ser vi helst gerne, at vi selv kommer ud til dig og retter op på vores håndværk. Selvfølgelig uden ekstra gebyrer.

  Hos os har vi nemlig vores kunder i fokus.

  Få et uforpligtende tilbud af en tømrermester

  Hos Bøgh Tømrer & Snedker sidder vi klar til at hjælpe dig.

  Vi kan sammen tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan give dig et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave. Alle vores tilbud kan blive skræddersyet, så du får en unik og perfekt løsning til dine ønsker og behov. Kontakt os med din opgave og så kan vi fortælle dig hvad vi kan gøre.

  Send os en mail på boeghts@gmail.com eller ring på tlf.: 26 61 00 65.

  Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen, og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!