Skal du have ny
terrasse på Fyn?

Går du og drømmer om, hvor fedt det ville være at have en terrasse? En udendørs forlængelse af dit hus? Så skal du ikke drømme mere! Hos Bøgh Tømrer & Snedker er vi de helt rigtige til opgaven. Vi har masser af erfaring med ny terrasse, og vi vil glædeligt bygge din drømmeterrasse. Hvad end du drømmer om, så kan vi hjælpe dig! Vi klarer bl.a.: 

Har du ikke en klar vision af, hvad du egentlig godt kunne tænke dig, så er det også helt fint! Vi har nemlig altid et par løsningsforslag i værktøjskassen, som kan hjælpe dig på vej. På den måde får vi lavet den helt rigtige terrasse til dig, dit hus og dine behov.

Hos Bøgh Tømrer & Snedker udføres alt arbejde med de bedste materialer, vi har en høj faglighed og masser af erfaringer, så dine byggeprojekter er i trygge hænder.

Gennem vores utallige udførte projekter, er vi blevet endnu skarpere på enestående service – Vi ønsker KUN glade og tilfredse kunder!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad koster en terrasse?

  Hvis du har drømt lidt om en terrasse, har du sikkert også fået lidt sved på panden ved tanken om prisen for en ny terrasse.

  Det er dog svært at fastlægge en pris, uden at kende til de forskellige variabler, som afgør prisen.

  Derfor opfordrer vi alle vores kunder til at kontakte os, for at høre nærmere. På den måde kan vi stille de nødvendige spørgsmål og komme nærmere en pris, som du kan forholde dig til.

  Er du interesseret i flere byggeprojekter, så kan vi også hjælpe dig med at montere nyt tag og udskiftning af døre og vinduer

  Hvis du ønsker det, så kommer vi hjertens gerne ud til dig, og tilser forholdene og dine visioner, hvorefter vi kan give et mere præcist prisoverslag.

  Hvordan bygger man en terrasse?

  En træterrasse kræver tålmodighed og et godt håndelag. Når vi bygger din nye træterrasse, tager vi højde for en masse faktorer

  Overvejelser vedr. ny terrasse

  En ny terrasse kræver en masse overvejelser og beslutninger. Det skal jo være en investering, som du og din familie, og venner kan nyde år efter år efter år.

  Fordi vi ved, hvilke beslutninger, der bør tages inden projekt – ny terrasse påbegyndes, har vi samlet nogle essentielle overvejelser nedenfor.

  Byg garanti – Hos Bøgh Tømrer & Snedker kan du være helt tryg!

  Vi udfører ALTID topkvalitet ved alle projekter, men det betyder ikke at vores kunders tryghed er afgørende for os, derfor er vi naturligvis medlem af Byg Garanti. Det vil sige, at hvis der mod al forventning skulle være nogle håndværksmæssige fejl eller mangler, så er du godt dækket ind – helt op til 150.000 DKK.

  Vi ved at det ikke er noget, som bliver nødvendigt, men vores kunders tryghed er selvfølgelig en høj prioritet for os!

  Så hvad end du skal have bygget en ny terrasse i Otterup eller andre dele af Fyn, er vi din lokale tømrer og snedker til opgaven.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud! 

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!

  GALLERI

  Tidligere arbejde

  Se nogle eksempler på noget af det arbejde vi har udført.