Skal du have lagt
nyt tag i Odense?

Bøgh Tømrer & Snedker klarer med glæde opgaven for dig. Uanset om du er ude efter et tegltag, mansardtag eller ovenlysvinduer, så er vi din garanti for godt og professionelt håndværk i høj kvalitet. Bøgh Tømrer & Snedker tilbyder at udføre alle former for tagarbejde, eksempelvis:

At få lavet nyt tag kan være en kæmpe beslutning og den slags har det med, at føre til en masse spørgsmål! Både økonomisk, men så sannelig også i forhold til tid, overvejelserne om udseendet og alt det, som ellers følger med til sådan et projekt.

Som lokal tømrermester står vi altid til rådighed for vejledning, svar og et uforpligtende tilbud – så du taber intet ved at spørge. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad koster et nyt tag?

  Prisen på et nyt tag kan være vidt forskellige. Der er mange faktorer, som spiller ind og er med til at variere priser på nyt tag. Alt afhængig af kvm tag, der skal lægges, hvilken type tag du ønsker, og om du ønsker eventuelle tilkøb, såsom kvist, er det med til at afgøre din pris.

  Hvis du ønsker et mere præcist prisoverslag over, hvor meget dit nye tag kommer til at koste, er du mere end velkommen til at kontakte os.  

  Vi spørger naturligvis ind til det nødvendige, og kommer gerne ud for at tage et mere grundigt tjek, før vi giver en pris.

  hvilket tag ønsker du?

  Når du er besluttet, og ønsker at få lavet et nyt tag, er der nogle overvejelser, som du bør gøre dig, før du vælger, hvilket tag det endeligt skal være.
  Vi står selvfølgelig altid klar med helt uforpligtende rådgivning til dine valg og beslutninger.
  Vi har lavet et hurtigt overblik over, hvilke punkter du bør have med i dine tanker:

  Tilkøb til nyt tag

  Når du har besluttet dig for, at du skal have et nyt tag, mangler du blot de sidste overvejelser. Vi rådgiver altid vores kunder til at tage stilling til, om de har brug for at få skiftet tagrender, træværk, udskiftning af vinduer og døre, terrasse m.m., da dette lige så vel kan foretages, når du alligevel skal have nyt tag i stedet for at vente til et senere tidspunkt. Derudover, kunne det være at du mangler mere naturligt lys i dit hus, og ønsker ovenlysvinduer eller går med ønsket om, at få fjernet en gammel skorsten.

  Hos Bøgh TS klarer vi det hele! Om det er i Otterup eller resten af Fyn, så er der ingen opgave for stor eller lille. Vi bruger ALTID de bedste materialer, udfører alle opgaver med godt håndværk, kommer med løsningsforslag, og vi sørger for at alt vores arbejde lever op til dine forventninger.
  Vi går ikke før kunden er tilfreds! Kontakt os i dag, og få startet din byggedrøm.

  Når du skal vælge nyt tag, er det vigtigt at have både det æstetiske, men også det tekniske med i overvejelserne. Taget skal passe til:

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!

  GALLERI

  Tidligere arbejde

  Se nogle eksempler på noget af det arbejde vi har udført.