Loft beklædning

Nye lofter i otterup, odense og omegn

Skal du have
professionel hjælp til loft beklædning?

Med mange års erfaring i branchen, har vi lavet utallige af opgaver indenfor loft beklædning. Så hvis du går og drømmer om et nyt loft, som er smukt og æstetisk, så er du kommet til de helt rigtige!

Vi har udført utallige af opgaver indenfor loft beklædning, og kan med vores ekspertise hjælpe dig med opsætning af lofter indenfor mange forskellige typer. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Har du brug for professionel hjælp til vejledning for at komme nærmere en løsning, der dækker dine ønsker og behov? Så står vi altid klar med vores ekspertise, til at hjælpe dig med at realisere din drøm om et smukt og holdbart loft.

Hos Bøgh Tømrer & Snedker beskæftiger vi os kun med branchens bedste materialer, og stræber altid efter at skabe det bedst mulige resultat. På den måde er du altid sikker på, at dine ønsker og behov vil blive dækket af os. Vi er ikke færdige med opgaven, før du er 110% tilfreds!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Pris på et nyt loft?

  Ved opsætning af et nyt loft, er der flere parametre der spiller ind, når det kommer til pris. Det kan være svært at fastlægge en helt nøjagtigt pris, da alle har hver deres ønsker og behov. Der skal der bl.a. tages højde for materiale, hvor mange kvadratmeter der skal lægges samt arbejdstid.

  For at vi kan give dig den mest nøjagtige pris, vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak omkring dine drømme, og hjælpe dig med vores ekspertise og realisere din drøm.

  Kontakt os allerede i dag, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på montering af loft i din bolig. Vi sætter altid dine behov i første række, og kommer hellere end gerne ud til dig, og danner os et overblik over din situation og visioner. På den måde kan vi give dig det bedste og mest præcise prisoverslag

  Overvejelser vedr. loft beklædning

  Ved montering af et nyt loft, skal der træffes en masse beslutninger. Da det er noget, som kommer til at sætte et præg i dagligdagen, er det vigtigt, at det er en god investering for både dig og din familie, så i kan have glæde af det i mange år frem.

  Med vores mange års erfaringer ved vi, hvilke beslutninger der skal træffes, inden projektet kan påbegyndes. Derfor har vi samlet de vigtigste overvejelser til dig nedenfor:

  Byg garanti - Din garanti for et perfekt resultat

  Selvom vi har mange års erfaring i branchen, og fejl sjældent er noget vi laver, kan det dog forekomme. Som alle mennesker, kan fejl ske for selv de bedste. Og skulle det ske at vi laver fejl, kan vi garantere dig for, at vi er de første til at komme og rette op på fejlen. Som medlem af Byg Garanti, er du nemlig dækket for fejl helt op til 150.000 DKK. På den måde er du altid garanteret, at vi først er færdig med dit projekt, når det er udført til perfektion.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud!

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!