Gulve

Gulvbeglægning i Otterup, odense og omegn

Skal du have ny
belægning af gulv?

Hos Bøgh Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med professionel lægning af gulve. Så hvis du går og drømmer om det perfekte gulv til din bolig, er du kommet til det helt rigtige sted!

Med vores mange års erfaring tømrer og snedker, har vi udført mange opgaver indenfor gulv belægning i Odense og omegn. Om du drømmer om helt ny lægning af trægulv, slibning af gulv eller andet slags gulv belægning, står vi altid klar til at realisere din drøm. Vi udfører bl.a. opgaver indenfor:

Hvis du ikke har en helt klar vision omkring dine ønsker og behov, er det ikke noget problem. Vi har altid nogle professionelle forslag, som kan hjælpe dig på rette vej, så du kan få opfyldt din drøm om det perfekte gulv.

Hos Bøgh Tømrer & Snedker arbejder vi altid kun med de bedste materialer, og har en højfaglighed, som giver dig de bedste forudsætning for et perfekt udført projekt. Hos os er du altid i trygge hænder! Vi er første tilfredse, når du er 110% tilfreds.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad koster det at få lagt gulv?

  Når det kommer til at få lagt nyt gulv, går du sikkert og tænker, hvad løsningen for dig kommer til at koste. Når det kommer til gulve, kan det være svært at fastlægge en præcis pris, da det afhænger af forskellige parametre. Her skal der bl.a. tages højde for materiale, hvor mange kvadratmeter der skal lægges samt arbejdstid.

  Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte os, så kan tage en snak omkring dit projekt. På den måde kan vi bedst danne os et overblik over dine ønsker, og give dig rette professionelle vejledning og vores billigste pris på dit drømme gulv.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit nye gulv? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise. Vi kommer også hjertens gerne ud til dig, og tilser forholdene og dine visioner, hvorefter vi kan give et mere præcist prisoverslag.

  Overvejelser vedr. nyt gulv

  Når du skal have et nyt gulv, er der en masse beslutninger, der skal træffes. Det skal jo helst være en god investering for dig eller din familie, som der kan nydes godt af mange år fremadrettet.

  Da vi ved hvilke beslutninger, der skal overvejes inden projektet påbegyndes, har vi samlet de mest essentielle overvejelser til dig nedenfor.

  Vi er medlem af Byg garanti

  Vi stræber altid efter, at udføre alle vores projekter til perfektion. Selvom vi er topprofessionelle og sjældent laver fejl, kan det ske for selv de bedste, da det jo er menneskeligt at fejle. Det skal du dog ikke være bekymret for. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti, som gør, at du som kunde er dækket helt op til 150.000 DKK, hvis vi skulle lave en fejl. Din tryghed er vores 1. prioritet.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud!

  ANMELDELSER

  Vi lever af tilfredse kunder

  Lyt til vores kunder og deres oplevelser med os!

  Jeg er en super tilfreds kunde, som både har fået monteret nye døre, vinduer samt loftlem i mit hus. Benyamin har udført et virkelig flot stykke arbejde, og kan varmt anbefales til andre!

  smiley_green_130x135
  Nick Lyholm

  Den overbeviste kunde fra Odense N

  Verdensklasse !! Top kvalitet og service.

  smiley_green_130x135
  Frederik Jensen

  Den meget tilfredse kunde!

  Jeg besluttede mig hurtigt for at Benjamin fra Bøgh TS skulle stå for hele entreprisen på mit projekt. Jeg skulle have entreprise på et nyt køkken, der skulle brækkes vægge ned, pudse vægge op, nyt loft og gulve slibes. Da Benjamin var ude hos mig, tog han sin elektriker med og sammen så de muligheder, at jeg ikke selv havde turde håbe på kunne lade sig gøre på mit projekt og budget. Alle aftaler var overholdt, tingene sat i stand indenfor tidsrammerne og et perfekt resultat!

  smiley_green_130x135
  Anders Lyø Pedersen

  Den lykkelige kunde på Risingsvej

  GODT
  HÅNDVÆRK

  Hos Bøgh TS sikrer vi det bedste håndværk. Du er omfattet byg-garantien, så du roligt kan læne dig tilbage og være sikker på at alt bliver lavet ordentligt.

  BEDSTE
  MATERIALER

  Det kan være svært at overskue hvilke materialer der passer bedst til lige netop dit projekt.

  Hos Bøgh TS, er du sikker på, at vi altid vælger materialer i bedste kvalitet som ikke bare passer bedst, men også er bæredygtige.

  IDYLLISKE LØSNINGER

  Det er meget sjældent, at du kun for brug for en tømrer, maler eller elektriker. Hos Bøgh TS tilbyder vi pris for hele entreprisen og kommer samtidig med løsningsforslag, at i måske ikke selv havde overvejet.

  Find os her

  Vi kører gerne længere for glade kunder!

  Bøgh Tømrer & Snedker er beliggende i Otterup, men vi kører naturligvis altid gerne længere for dig og dit byggeprojekt. Hos os planlægger og udfører vi projekter i bl.a.:
  Hvis du ikke kan se din by, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at nå i mål med dit projekt!